tag:blogger.com,1999:blog-7328461187910065363.post2942336008169897780..comments2013-02-11T07:25:44.414-08:00Comments on Aatehistoria: KasvissyönnistäAri Haasiohttp://www.blogger.com/profile/10390335292160764413noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7328461187910065363.post-87679723828314143452012-12-08T02:05:42.685-08:002012-12-08T02:05:42.685-08:00Edelliseen korjaten, siis karkeista voisi jäädä vä...Edelliseen korjaten, siis karkeista voisi jäädä vähemmän minulle, ei kasviksista ;)Ameikahttps://www.blogger.com/profile/16335217507009588967noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7328461187910065363.post-79555464822844657412012-12-08T02:04:08.570-08:002012-12-08T02:04:08.570-08:00Luulen, että lihan hinnan kallistuessa, moni muuki...Luulen, että lihan hinnan kallistuessa, moni muukin alkaa painottaa kasvisruokaa lautasellaan, ainoastaan taloudellisista eikä niinkään aatteellisista syistä. Nyky Suomessa kasvissyöjät eivät ole enää erikoisuus eikä varmaan kovinkaan kauan poikkeavaisuus. En tiedä missä menee aattellisuuden raja ruokaan nähden. Ehkä minäkin olen aattellinen, koska en syö maksaa sen epäterveellisyyden ja pahan maun vuoksi. Ja terveydellisistä syistä syön lihaa ja kasviksia, sekä marjoja ja hedelmiä, vilja- ja maitotuotteita unohtamatta. Iän myötä ajatukset ja elimistö muuttuvat, jos on vuosia syönyt kasvisruokaa, ei ruoansulatus enää kykene käsittelemään lihaa, niin hyvin kuin pitäisi, mikä aiheuttaa huonovointisuutta ihmiselle. Tämän vuoksi kynnys ryhtyä jälleen lihansyöjäksi kasvaa. En ole sitä mieltä, että kaikkien pitäisi olla lihansyöjiä (jääpähän enemmän minulle), tai kasvissyöjiä tai karkinsyöjiä (niistä voisi jäädä vähemmän minulle). Tärkeintä on se, että ihminen kuuntelee kehoaan ja mieltään, tehden näin sen minkä itselle oikeaksi tuntee.Ameikahttps://www.blogger.com/profile/16335217507009588967noreply@blogger.com